Kokemuksella  –  Ammattitaidolla  –  Modernilla kalustolla

Likakaivon tyhjennys Kerava ja Uusimaa

Uudenmaan Painehuuhtelu Oy suorittaa kaivojen, likakaivojen ja erotuskaivojen tyhjennykset Keravalla ja koko Uudellamaalla: mm. Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Kauniaisissa sekä muilla alueen paikkakunnilla. Palvelemme niin kotitalouksia, yrityksiä, julkista sektoria kuin myös alueen mökkiasukkaita kaikenlaisissa kaivontyhjennysurakoissa.

Kalustollamme onnistuvat myös haastavat tyhjennykset

Kattavan ja modernin kaluston sekä henkilökuntamme ammattitaidon ansiosta suoritamme myös esim. haastavissa paikoissa olevien likakaivojen ja erotuskaivojen tyhjennykset ripeästi ja turvallisesti. Asiakkaillemme tämä on paitsi vaivatonta, myös kustannustehokasta.

Tilaa kaivontyhjennys jo tänään!

Ota yhteyttä ja tilaa meiltä kaivontyhjennys jo tänään. Uudenmaan Painehuuhtelu Oy suorittaa myös viemärinavaukset ja kamerakuvaukset, joten meiltä saat palvelut mihin tahansa putkisto- ja viemäriongelmaan.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Uudenmaan Painehuuhtelu Oy

 

Y-tunnus:
Puh:

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Uudenmaan Painehuuhtelu Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.