Likakaivon tyhjennys onnistuu käden käänteessä Keravalla ja Uudellamaalla

Ota yhteyttä

Kun edessäsi on likakaivon tyhjennys, ota yhteyttä meihin! Uudenmaan Painehuuhtelu Oy tekee kaivojen, likakaivojen ja erotuskaivojen tyhjennykset asiantuntevasti Keravalla ja muualla Uudellamaalla: Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Kauniaisissa sekä muilla alueen paikkakunnilla. Palvelemme kotitalouksia, yrityksiä ja julkista sektoria sekä alueen mökkiasukkaita kaikenlaisissa kaivontyhjennysurakoissa.

Yhteystietomme löydät täältä

Kalustollamme onnistuvat myös haastavat likakaivojen tyhjennykset

Kattavan ja modernin kaluston sekä henkilökuntamme ammattitaidon ansiosta hoidamme myös haastavissa paikoissa olevien likakaivojen ja erotuskaivojen tyhjennykset ripeästi ja turvallisesti. Asiakkaillemme tämä on paitsi vaivatonta, myös kustannustehokasta.

Tilaa likakaivon tyhjennys jo tänään!

Tilaa meiltä likakaivon tyhjennys. Uudenmaan Painehuuhtelu Oy tekee myös viemärin avaukset ja kamerakuvaukset, joten meiltä saat palvelut mihin tahansa putkisto- tai viemäriongelmaan. Kerromme mielellämme myös lisää palveluistamme! 

Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää. Työskentelemme aina tarkkuutta ja rautaista ammattitaitoamme käyttäen. Päivystämme ympäri vuorokauden, joten meiltä saat avun mihin kellonaikaan tahansa.

Ota yhteyttä ja tilaa likakaivon tyhjennys