Kokemuksella  –  Ammattitaidolla  –  Modernilla kalustolla

Putkiston painehuuhtelu Kerava ja Uusimaa

Putkiston painehuuhtelu on nopea ja kustannustehokas tapa putkistojen puhdistamiseen. Uudenmaan Painehuuhtelu Oy suorittaa huuhtelut Keravalla sekä muualla Uudenmaan alueella, kuten Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa.

Painehuuhtelu poistaa epäpuhtaudet tehokkaasti

Putkiston painehuuhtelussa putkistoverkkoon kytkekään laitteisto, joka lähettää kovalla paineella vettä putkistoon. Vettä kierrätetään verkossa niin kauan, että epäpuhtaudet saadaan irrotettua putkistosta. Tekniikka poistaa ja ehkäisee viemäritukoksia, joten se kannattaa suorittaa määräajoin, muutamien vuosien välein. Näin ylläpidetään viemärin toimivuutta ja kuntoa myös pitkällä tähtäimellä. Painehuuhtelu tehoaa mm. rasvaan ja orgaanisiin jätteisiin.

Soita ja tilaa putkiston painehuuhtelu jo tänään!

Varmista ja ylläpidä kotisi tai toimitilasi putkiston kunto - tilaa painehuuhtelu Uudenmaan alueelle alan kokeneilta ammattilaisilta. 
Muista, että meiltä saat myös tehokkaan avun, kun putkistojen tukosten avaamiseen.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Uudenmaan Painehuuhtelu Oy

 

Y-tunnus:
Puh:

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Uudenmaan Painehuuhtelu Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.