Nopeaa ja kustannustehokasta putkiston painehuuhtelua Keravalla

Ota yhteyttä

Uudenmaan Painehuuhtelu Oy tekee putkistojen painehuuhtelut Keravalla sekä muualla Uudenmaan alueella, kuten Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa. Putkiston painehuuhtelu on nopea ja kustannustehokas tapa putkistojen puhdistamiseen. Palvelemme kotitalouksia ja yrityksiä sekä julkisen sektorin toimijoita.


Palvelumme on aina asiakasystävällistä. Työskentelemme sovitussa aikataulussa, laadukkaaseen työnjälkeen panostaen. Päivystämme ympäri vuorokauden, joten saat meiltä avun, kun tarve vaatii.

Tilaa putkiston painehuuhtelu tarvitsemaasi kohteeseen

Painehuuhtelu poistaa epäpuhtaudet tehokkaasti

Putkiston painehuuhtelussa putkistoverkkoon kytkekään laitteisto, joka
lähettää kovalla paineella vettä putkistoon. Vettä kierrätetään verkossa
niin kauan, että epäpuhtaudet saadaan irrotettua putkistosta. Tekniikka
poistaa ja ehkäisee viemäritukoksia, joten se kannattaa suorittaa
määräajoin, muutamien vuosien välein. Säännöllisillä huuhteluilla ylläpidetään viemärin toimivuutta ja kuntoa. Painehuuhtelu tehoaa
mm. rasvaan ja orgaanisiin jätteisiin. 

Kerromme mielellämme lisää putkiston painehuuhtelusta!

Muut palvelumme

Putkistojen painehuuhtelun lisäksi teemme myös viemärin avauksia ja likakaivojen tyhjennyksiä. Ammattitaitoiset työntekijämme ja käyttämämme moderni kalusto mahdollistavat laadukkaan työnjäljen ja onnistuneen lopputuloksen. Meillä on vankka kokemus vaativista viemäritöistä haasteellisissakin paikoissa. Älä siis epäröi ottaa yhteyttä!

Katso yhteystietomme

Soita ja tilaa putkiston painehuuhtelu jo tänään!

Varmista kotisi tai toimitilasi putkistojen kunto – tilaa painehuuhtelu Keravalle ja muualle Uudenmaan alueelle alan kokeneilta ammattilaisilta. Uudenmaan Painehuuhtelu Oy tarjoaa tehokkaan avun, kun putkistojen tukokset vaativat avausta.