Viemärin avaus hoituu modernilla kalustolla kaikenlaisissa kohteissa Keravalla ja Uudellamaalla

Ota yhteyttä

Uudenmaan Painehuuhtelu Oy tekee viemärien avaukset kaikenlaisissa kohteissa Keravalla ja muualla Uudellamaalla: Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja alueen muilla paikkakunnilla. Ota yhteyttä heti, kun havaitset tukoksen viemärissä tai putkistossa – meiltä saat avun nopeasti ja tehokkaasti. Päivystämme ympäri vuorokauden.

Tukkeutuneen viemärin avauksessa nopeus on valttia

Viemäri voi tukkeutua useasta eri syystä. Yleisimpinä aiheuttajina ovat viemäriin tai putkistoon joutuneet epäpuhtaudet, vieraat esineet tai jää. Suoritamme avaustoimenpiteet tehokkaalla laitteistolla ja aina kohteeseen parhaiten sopivalla tekniikalla. Näin tukos saadaan mahdollisimman nopeasti avattua ja mahdolliset tulvivan veden aiheuttamat tuhot minimoitua.

Lue myös putkistojen painehuuhtelusta

Jäätyneiden putkien sulatus

Putkien jäätyminen on Suomen olosuhteissa talvisin varsin tavallinen ongelma, jonka ratkaisemiseen ei kannata ryhtyä omin päin. Pahimmillaan väärä tekniikka ja avaamiseen sopimattomat työkalut aiheuttavat vain lisävahinkoja ja korjauskustannukset kasvavat kertaheitolla. Me avaamme jäätyneet putket vankalla kokemuksella ja turvallisesti. Anna putkien sujuva sulatus siis hoidettavaksemme!

Tilaa viemärin avaus meiltä!

Kun viemäri tukkeutuu, älä aikaile, vaan tilaa ammattilaiset paikalle! Näin vältyt mahdollisilta vakaviltakin vaurioilta. Yrityksemme Uudenmaan Painehuuhtelu Oy palvelee kotitalouksia ja yrityksiä sekä julkisen sektorin toimijoita Keravalla ja kaikkialla Uudenmaan alueella.

Soita ja tilaa viemärin avaus!