Kokemuksella  –  Ammattitaidolla  –  Modernilla kalustolla

Viemärin avaus Kerava ja Uusimaa

Uudenmaan Painehuuhtelu Oy suorittaa viemärin avaukset kaikenlaisissa kohteissa Keravalla ja Uudellamaalla: Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja alueen muilla paikkakunnilla. Ota yhteyttä heti kun havaitset tukoksen viemärissä tai putkistossa - meiltä saat avun nopeasti ja tehokkaasti.

Tukkeutuneen viemärin avauksessa nopeus on valttia

Viemäri voi tukkeutua useita eri syystä - yleisimpinä aiheuttajina ovat viemäriin tai putkistoon joutuneet epäpuhtaudet, vieraat esineet tai jää. Suoritamme avaustoimenpiteet tehokkaalla laitteistolla ja aina kohteeseen parhaiten sopivalla tekniikalla. Näin varmistutaan siitä, että tukos saadaan mahdollisimman nopeasti avattua ja mahdolliset tulvivan veden aiheuttamat tuhot minimoitua.

Jäätyneiden putkien sulatus

Putkien jäätyminen on Suomen olosuhteissa talvisin varsin tavallinen ongelma, jonka ratkaisemiseen ei kannata ryhtyä omin päin. Pahimmillaan väärän tekniikka ja avaamiseen sopimattomat työkalut aiheuttavat vain lisävahinkoja, ja korjauskustannukset kasvavat kertaheitolla. Me avaamme jäätyneet putket vankalla kokemuksella ja turvallisesti - luota putkien sulatus siis aina vain ammattilaisten käsiin!

Tilaa viemärin avaus heti!

Älä aikaile kun viemäri tukkeutuu vaan tilaa ammattilaiset paikalle - näin vältyt mahdollisilta vakaviltakin lisävaurioilta.  Uudenmaan Painehuuhtelu Oy palvelee nimensä mukaisesta kaikkialla Uudenmaan alueella.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Uudenmaan Painehuuhtelu Oy

 

Y-tunnus:
Puh:

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Uudenmaan Painehuuhtelu Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.